Superblog 2018

Hai, dă-mi mâna ta și hai să fugim la Viena…

Dragul meu soț, cu siguranță vei fi surprins când vei citi aceste rânduri, însă mai înainte de tot, vreau să știi că te iubesc enorm de mult și sunt atât de fericită că am făcut alegerea corecta când te-am ales pe tine dintre atâția barbati din lume pentru a-mi petrece restul vieții alaturi de tine.

Îți mulțumesc că ești alături de mine, îți mulțumesc că mă iubești, iți mulțumesc că ai fost aici când am avut nevoie de tine. Te iubesc cum nu am iubit și nu o să mai iubesc pe nimeni vreodată.

Mi-ai demonstrat de sute de ori că viața este și buna, și rea, dar când am lângă mine omul perfect, totul pare o joacă de copii. Îți mulțumesc că ești bărbatul ala bun și înțelept, barbatul ala care mă ceartă când greșesc, mă apără în fața tuturor, barbatul ala care este un tată minunat. Îți mulțumesc că în brațele tale mă simt în siguranță, exact cum imi doream.

Mereu m-ai iubit cu defectele și calitățile mele, mereu ai ținut cont de dorințele mele, mereu ai apreciat dacă am facut un lucru bun. Pentru mine te-ai schimbat, ai devenit din puștanul „de la bloc” un bărbat respectat, un bărbat admirat, un bărbat cum multe femei ar vrea langa ele.

Așa cum am zis, probabil vei fi surprins când vei citi aceste rânduri însă cum foarte curând vom împlini primul nostru deceniu de relație și de iubire, dă-mi voie să îți prezint cadoul meu pentru tine, dragostea mea.

Ținând cont că am fost despărțiți în ultima perioadă și totuși sărbătorim primul nostru deceniu împreună, primii 10 ani pe care ni i-am mâncat reciproc unuia altuia, am decis că un cadou cu adevărat frumos ar fi un city break in Viena.

Încă din luna august, luna in care tu ai plecat în calatorie, eu am inceput să urmăresc o gama larga de oferte city break, începând de la bilete de avion, cazare și continuând până la ce obiective turistice am putea sa ne bucuram dragostea in aceasta escapada aniversară.

Cum mă cunoști mult prea bine nu sunt genul de persoana care sa caute ofertele cele mai bune de la n companii , ci prefer sa mă folosesc de serviciile unei singure firme, prin urmare cea mai avantajoasa escapada aniversară ar fi un city break Christian Tour, care ne stă la dispoziție de la bilete de avion Christian Tour, informații despre locul dorit până la hoteluri Christian Tour.

In caz că te întrebi de ce am ales tocmai această tara pentru a ne sărbători iubirea este că nu am uitat nici macar acum prima dată când am vorbit în alea 7 ore la telefon și mi-ai zis că dacă ai avea șansa să cunoști un oraș ar fi Viena… Astăzi eu vreau să îți îndeplinesc acest vis, așa cum tu te-ai abandonat acum zece ani în mâinile și în săruturile mele de la începutul relației noastre, când fara voia ta ai devenit iubitul fetei care te înjurase cu o seara înainte.

Nu am uitat dragostea mea, despre visul tau… Cu ocazia aniversarii noastre iubitul vieții mele, vino, dă-mi mâna și hai sa fugim in Viena, hai sa ne luam o pauza de o săptămână de la îndatoririle noastre de părinți și să ne simțim din nou tineri.

Iubirea mea, in urma căutări mele despre acest loc pe care tu ți-ai dorit să îl cunoști am ajuns la concluzia că Viena îți lasă impresia că ești într-o poveste cu palate, prinți și prințese, calești trase de căluți mai mult sau mai puțin nărăvași. Totul pe ritm de muzică…Este un oraș cu oameni prietenoși și dispuși să te ajute, o urbe unde, după ce o cunoști mai bine, ți-ai dori să te stabilești…

Dacă acum te gândești că am ales Viena și nu am un traseu turistic de urmat, dă-mi voie să îți spun că te înșeli. Cum? Citește în continuare aceste rânduri și vei vedea:

Palatul Schonbrunn: cum știu că te roade curiozitatea sa vezi cum este sa trăiești pe picior mare și cum pentru mine tu ești regele meu, o sa mergem sa îl vedem.

Austria.-Schonbrunn-Palace-in-Vienna-shutterstock_310594229

După ce am vizitat toate camerele regale, vreau obligatoriu sa mergem la Glorieta , unde am aflat ca reprezintă o superba poartă de pe dealul din spatele palatului. Știai că inăuntrul ei putem găsi o cofetărie cu multe dulciuri?

Picture-368-2-768x512

Ha… Știu că acum îți sticlesc ochii că îmi știi iubirea mea pentru dulciuri, dar știi că mereu mă plâng că mă fac cat Casa Poporului… Însă, de data asta, puiu, nu îmi este frica… Te voi pune seara la munca „serioasa” ca să îmi mențin talia, tocmai de aceea să știi că nici nu vom avea nevoie de prea multe haine…

Hmmm…abia aștept, acum revenind la oile noastre, următoarele noastre obiective ar fi:
1. Palatul Belvedere Beautiful-view-of-famous-Schloss-Belvedere-built-by-Johann-Lukas-von-Hildebrandt-as-a-summer-residence-for-Prince-Eugene-of-Savoy-in-Vienna-Austria-shutterstock_249139849
2. Catedrala Sfântului Stefan Catedrala-Sfantul-Stefan-Viena-dreamstime_11098130
3. Opera de stat din Viena Vienna-State-Opera-in-night-Austria-dreamstime_xl_27199101
4. Palatul Hofburg unde sa vedem muzeul Sisi  și Scoala spaniola de călărie

IMG_7851-768x512

133597_540931355922804_702637515_o-1-768x512
Cam aici mă opresc cu descrierea, hai sa ne bucuram de vacanta împreună…

Acest articol este o scrisoare pentru soțul meu dar în același timp a fost și scrisă pentru proba numărul doi „Cea mai romantică experiență într-un city break alături de Christian Tour” din cadrul competiției SuperBlog 2018.

***Pozele au fost luate după https://blogulmeudecalator.ro și după https://citybreaks.christiantour.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s