Uncategorized

Adio „Tom”, mami cumpără o tricicleta electrica…

De când am nascut fetița, am mari probleme cu Alex in privința ieșirii in parc și a socializării cu alți copii. Când aude că vreau sa iesim in parc, incepe sa plângă și să-mi zică că el nu vrea în parc, că el rămâne acasă pe „Tom” ( așa îi spune el telefonul mobil la care are acces o ora pe zi).

Nu accepta ( cel puțin când este cu mine acasă) sa iesim undeva in formatie de trei ( adică eu, el și sora lui). Îl simt cum devine dependent de telefon, chiar dimineața când se trezește ( abia din toamna va merge la gradinita și sper sa se schimbe) nici macar nu deschide bine ochii, că deja mi-l cere pe Tom.

Știu că eu sunt de vina, că i-am permis soțului sa ii dea telefonul mobil de la vârsta asta , însă sunt hotărâtă să nu-mi las copilul sa cada in dependenta pe care o creează gadgeturile mobile și în internet. Vreau sa am un copil normal, un baietel care sa se bucure de viață, sa aibe prieteni, nu vreau sa se repete situația cu fratele meu ( are 22 de ani, nu are nici un prieten, nu iese afara, tot ce face este facultate și calculator).

Îmi amintesc că până să se nască sora lui, era extrem de incantat atunci când mergeam în parc, de ceilalți băieți care aveau o tricicleta, chiar a invatat mult mai repede decât mine, să-și țină echilibrul.

Motivată de instinctul meu de mama, am de gând să dau o fuga peste 2 zile ( 16 iunie 2018) la showroom evoMag de pe Splaiul Unirii Nr 257-259 din București pentru a mă uita și testa niste trotinete electrice care îmi vor salva copilul.

Motivele pentru care am ales o trotineta electrica pentru băiatul meu:

  • Vreau sa il știu în siguranță
  • Îl va ajuta să își dezvolte capacități de interacțiune socială.
  • Îl va ajuta să își întărească musculatura și funcțiile locomotorii.
  • Îmi va oferi scuza perfectă pentru a petrece mai mult timp de calitate cu băiatul meu.
  • Se dezvoltă simțul orientării
  • Se poate face economie
  • Nu poluează ( consuma doar electricitate)
  • Se poate conduce ușor

1527570301dfb1

Am dat o căutare pe internet și un model pe care îl consider ideal pentru băiatul meu este trotineta electrica Razor Lil’E , modelul pentru băieței ( se gaseste și pe roz pentru fetite ).

Trotineta se gaseste la prețul accesibil tuturor părinților , chiar este mult mai ieftina decat o mașinuță electrica si aduce mai multe avantaje pentru sănătatea copiilor.

Abia aștept să îi spun adio lui „Tom” și să-mi recuperez copilul cu ajutorul unei triciclete electrice.

Odată cu el, poate reușesc și eu să dau jos burtica rămasă în urma sarcinii și să ne bucurăm in trei de timpul acesta frumos.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s